Friday 28 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
8:00 AM
8:00 AM
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
  • Case-based Problems
  • Duluth + Van-Horne
  • 12:30 PM  - 2:30 PM  | 2 hours
  • Symposium
    CAG ClinicalPostgraduate Course
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Mucosal Immunology
  • Laurier
  • 3:00 PM  - 4:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Symposium
    Basic SciencePaper Session
4:30 PM
4:30 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:30 PM
6:30 PM

Saturday 29 February, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
7:30 AM
7:30 AM
8:30 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Cannabis
  • Crescent
  • 11:00 AM  - 11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
  • Biliary Drainage
  • Saint-Paul
  • 11:00 AM  - 11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
  • Hepatitis C.
  • Arobase, 3rd floor
  • 11:00 AM  - 11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
11:50 AM
11:50 AM
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Guideline Review
  • Duluth + Van-Horne
  • 3:30 PM  - 5:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Symposium
    CAG Clinical
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Poster Session I
  • Centre-ville + Agora
  • 6:30 PM  - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Social Event
    Abstract Presentation

Sunday 1 March, 2020

Time Zone: EDT/Eastern Time (US & Canada)
7:00 AM
7:00 AM
7:30 AM
7:30 AM
8:30 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Hepatitis B
  • Arobase, 3rd floor
  • 11:00 AM  - 11:40 AM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
11:50 AM
11:50 AM
  • Short Gut
  • Crescent
  • 11:50 AM  - 12:30 PM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
  • Varices Management
  • Arobase, 3rd floor
  • 11:50 AM  - 12:30 PM  | 40 minutes
  • Talk
    Small Group Session
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Light up my Gut
  • Laurier
  • 3:30 PM  - 5:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Symposium
    Basic SciencePaper Session
5:00 PM
5:00 PM
6:30 PM
6:30 PM
  • Poster Session II
  • Centre-ville + Agora
  • 6:30 PM  - 8:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Social Event
    Abstract Presentation
8:00 PM
8:00 PM
  • CDDW™ Gala
  • C2 space
  • 8:00 PM  - 11:00 PM  | 3 hours
  • Social Event