Friday February 28, 2020

8:00 AM
8:00 AM
CAG Selected Clinical Papers 1 hour 30 minutes 8:00 AM  -  9:30 AM  |  Laurier
Symposium
CAG ClinicalAbstract PresentationPaper Session
Approaches to Gastrointestinal Bleeding 1 hour 30 minutes 8:00 AM  -  9:30 AM  |  Duluth + Van-Horne
Symposium
CAG ClinicalPostgraduate Course
9:30 AM
9:30 AM
Social Event
11:30 AM
11:30 AM
Social Event
2:30 PM
2:30 PM
Social Event
4:30 PM
4:30 PM
CAG Annual General Meeting, for CAG members only 1 hour 4:30 PM  -  5:30 PM  |  Viger
5:30 PM
5:30 PM
Unaccredited CDDW™ Opening Reception 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  Place du Canada & Square Dorchester
Social Event
6:30 PM
6:30 PM
Unaccredited Trainee Mixer 1 hour 30 minutes 6:30 PM  -  8:00 PM  |  Square Victoria
Social Event

Saturday February 29, 2020

7:30 AM
7:30 AM
Unaccredited Breakfast Sessions 1 hour 7:30 AM  -  8:30 AM
8:30 AM
8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
Tips and Trips for Esophageal Endoscopy 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  Duluth + Van-Horne
Symposium
CAG Clinical
Hinda Kopelman Memorial Lecture 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  Viger
Symposium
CAG Clinical
10:30 AM
10:30 AM
Social Event
11:00 AM
11:00 AM
Talk
CAG Clinical
Anorectal Disease 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Notre Dame
Talk
Small Group Session
Hepatitis C. 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Arobase, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Primary Sclerosing Cholangitis 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Parenthese, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Biliary Disease 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Saint-Paul
Talk
Small Group Session
Irritable Bowel Syndrome 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Sainte-Catherine
Talk
Small Group Session
Physician Burnout 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Saint-Denis
Talk
Small Group Session
Cannabis 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Crescent
Talk
Small Group Session
Communication in an Electronic Era 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Mansfield
Talk
Small Group Session
Foreign Body: Tips and tricks 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  McGill
Talk
Small Group Session
11:50 AM
Talk
Small Group Session
Screening for Barrett's Esophagus 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Notre Dame
Talk
Small Group Session
Interpreting Fibroscan 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Arobase, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Abnormal Liver Function Tests, Liver Biopsy 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Parenthese, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Chronic Pancreatitis 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Saint-Paul
Talk
Small Group Session
Gastric Intestinal Metaplasia, Early Gastric Cancer 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Sainte-Catherine
Talk
Small Group Session
Drug Induced Colitis 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Saint-Denis
Talk
Small Group Session
Interpreting High Resolution Manometry 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Crescent
Talk
Small Group Session
Assessing Nutritional Status 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  McGill
Talk
Small Group Session
12:30 PM
12:30 PM
Social Event
3:00 PM
3:00 PM
Social Event
5:00 PM
5:00 PM
McKenna Reception 30 minutes 5:00 PM  -  5:30 PM  |  Conference Level Foyer
Social Event
5:30 PM
R.D. McKenna Memorial Lecture 1 hour 5:30 PM  -  6:30 PM  |  Duluth + Van-Horne
Keynote
Key Events
6:30 PM
6:30 PM
Poster Session I 1 hour 30 minutes 6:30 PM  -  8:00 PM  |  Centre-ville + Agora
Social Event
Abstract Presentation

Sunday March 1, 2020

7:30 AM
Unaccredited Breakfast Sessions 1 hour 7:30 AM  -  8:30 AM
9:00 AM
9:00 AM
Managing Viral Hepatitis 1 hour 30 minutes 9:00 AM  -  10:30 AM  |  Viger
Symposium
Liver
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
Small Group Session
Intestinal Stem Cells: Development and repair during IBD and colon cancer 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Notre Dame
Small Group SessionBasic Science
Cholestatic Liver Disease 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Exclamation, 3rd floor
Panel
Small Group Session
Hepatitis B 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Arobase, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Autoimmune Liver Disease 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Parenthese, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Evaluation of Suspected Food Allergies 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Saint-Paul
Talk
Small Group Session
Autoimmune Pancreatitis 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Saint-Denis
Talk
Small Group Session
IBD: Extraintestinal manifestations 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Crescent
Talk
Small Group Session
Bile Salt Malabsorption 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  Mansfield
Talk
Small Group Session
Functional Gastrointestinal Disease 40 minutes 11:00 AM  -  11:40 AM  |  McGill
Talk
Small Group Session
11:50 AM
IBD: Complications of therapy 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Notre Dame
Talk
Small Group Session
Acute Liver Failure: Pediatric 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Exclamation, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Varices Management 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Arobase, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Non-Alcoholic Steatohepatitis 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Parenthese, 3rd floor
Talk
Small Group Session
Eosinophilic Esophagitis 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Saint-Paul
Talk
Small Group Session
Refractory C. Difficile 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Saint-Denis
Talk
Small Group Session
Short Gut 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Crescent
Talk
Small Group Session
Gastroesophageal Reflux Disease Management 40 minutes 11:50 AM  -  12:30 PM  |  Mansfield
Talk
Small Group Session
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
Research Awards Lecture 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Laurier
Symposium
Basic ScienceKey Events
Quality Award Lectures 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Saint-Paul
Key Events
Autoimmune Liver and Biliary Disease 1 hour 30 minutes 1:30 PM  -  3:00 PM  |  Viger
Symposium
Liver
3:00 PM
3:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
Awards Reception - By Invitation Only 1 hour 30 minutes 5:00 PM  -  6:30 PM  |  Square Victoria
Social Event
6:30 PM
6:30 PM
Poster Session II 1 hour 30 minutes 6:30 PM  -  8:00 PM  |  Centre-ville + Agora
Social Event
Abstract Presentation
8:00 PM
8:00 PM
CDDW™ Gala 3 hours 8:00 PM  -  11:00 PM  |  C2 space
Social Event